Bemutatkozás

Üdvözlöm! Dr. Nagy Levente Ákos vagyok, közlekedési és büntetőjogra szakosodott ügyvéd. Több, mint 18 év rendőrségi és 6 év jogászi tapasztalattal a hátam mögött az ügye nálam biztos kezekbe kerül. Munkám során 10 évig közlekedési helyszínelőként és balesetvizsgálóként dolgoztam, így az egyes eseteket nem csupán jogi, de rendőri szemmel is vizsgálom. Filozófiám, hogy csak olyan ügyet vállalok el, melyet hatékonyan tudok képviselni. A számomra nincs olyan, hogy kevésbé fontos ügy, minden megkeresést egyformán fontosnak tartok. Vegye fel velem a kapcsolatot!

Képviselet az elejétől a végéig
Büntetőjogi területen az eljárás bármely szakaszában (nyomozás, tárgyaláson való részvétel, fellebbezés, felülvizsgálat, perújítás) vállalom a terhelt védelmét, illetve sértett és tanú segítőjeként is felléphetek meghatalmazás alapján. A számomra nincs nem szívesen vállalt vagy jelentéktelen ügy. Büszke vagyok rá, hogy minden tárgyalásomra nagy alapossággal készülök fel és mindent megteszek azért, hogy megnyerjem az általam elvállalt ügyet.

Bármikor és bárhol
Az ügyfeleim védelmét napszaktól függetlenül és akár hétvégén is vállalom. Meghatalmazás alapján segítem, védem és képviselem Önt, legyen szó bármilyen ügyről az ország bármely pontján. Alapfilozófiám, hogy olyan ügyet nem vállalok el, amelyet nem látok győzelemre esélyesnek és mindent megteszek annak érdekében, hogy végül az Ön javára döntsön a bíróság.

Több, mint ügyvédi tapasztalat
1994- től kezdve 18 évet töltöttem el a rendőrség állományában. Ez alatt az idő alatt bőséges tapasztalatot szereztem a közlekedési és büntetőjog területén helyszínelőként és balesetvizsgálóként. 2002- ban végeztem el a Miskolci Egyetemen a jogászi képzést, majd 2006-ban tettem jogi szakvizsgát. A rendőrségtől történő leszerelést követően Debrecen egyik legnagyobb ügyvédi irodájánál alkalmazott ügyvédként szereztem tapasztalatot. 2018 óta egyéni ügyvédként tevékenykedem. A személyemben olyan ügyvédje lesz, aki a jog minden oldalát jelentős tapasztalattal ismeri.